- Strona główna
- Działalność naukowa
- Badania naukowe
- Doktorat w IPPT PAN
- Współpraca
- Informacje
- Biblioteka
- Oficyna wydawnicza
- Przetargi
- Oferty pracy
- Kadry
- Misja
- Struktura
- Dyrekcja
- Rada Naukowa
- Jednostki badawcze
- Międzynarodowy Zespół Doradczy
- Krajowy Punkt Kontaktowy
- Centrum Usług Laboratoryjnych
- Związki zawodowe
- Schemat organizacyjny
- Historia
- Konsorcja
- Media o nas
- Kontakt
Partner: Niu Hui |
Ostatnie publikacje
1. | Kupikowska-Stobba B., Hui N.♦, Iveta K.♦, Ruben A.♦, Jose Manuel L.♦, Kasprzak M.♦, Controlled lipid digestion in the development of functional and personalized foods for a tailored delivery of dietary fats, Food Chemistry, ISSN: 0308-8146, DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.142151, Vol.466, pp.142151, 1-30, 2024 | 200p. |